Değirmen Parkı ve Sosyal Tesisi

Daha Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız Cumhuriyet’in ilk yıllarından günümüze gelen tarihi değirmen, Osmangazi Belediyesi’nin Doğa Parkı Projesi ile bütünleşerek bölgeye değer katan büyük bir tesise dönüştü. Osmangazi Belediyesi Dobruca bölgesinde yer alan tarihi değirmenin bulunduğu alana yaptığı, yürüyüş yolları, oyun alanı ve sosyal tesis ile ailelerin sık ziyaret ettiği bir doğa parkı oluşturdu. Parkın ziyaretçileri getirdikleri buğdayları bedelsiz olarak parka adını veren değirmende öğüterek un haline getiriyor. Tesis, kendi değirmeninde öğüttüğü un ile de ziyaretçilerine sıcak lezzetler sunuyor. Değirmen Parkı, bol oksijeni ve güzel manzarası ile yaz-kış Bursa’lıların uğrak noktası haline geldi.